lauantai 5. toukokuuta 2012

Helsinki City Run

Kävin tänään Helsinki City Runilla (HCR). Se oli toinen kerta kyseisessä tapahtumassa, olin myös viime vuonna. Ilmoittautuneita oli yli 15800, joista naisia yli 40 %. Molemmat ovat ennätyslukuja Suomen oloissa.

Juoksu sujui hyvin alusta loppuun asti. Rankan kevään paineet eivät tuntuneet jaloissa. Juoksu kulki kevyen oloisesti myös ylämäissä, joita HCR:n radalla riitti lähes joka kilometrille. Loppuaikani 1.41.51 oli 25 sekuntia huonompi kuin viimevuotinen aikani. Voitin muun muassa Pekka Poudan.

Osallistuin samalla SAKU ry:n ammattikoulunopettajille tarkoitettuun sarjaan. Se vaikutti niin kovatasoiselta, ettei minulla taida tällä kertaa olla asiaa mitalisijoille. Viime vuonna voitin SAKU:n mestaruuden M40-sarjassa.